Circus!

adminSfeerverslagen en commentaren

 

 

Op 21 december 2011 mochten we naar het circus dat plaats vond aan de Blaarmeersen in gent. We hadden afgesproken aan de tent van de ingang om dat we op verschillende manieren aankwamen. Diegenen die met de bus gingen, hadden besloten om eerst frietjes of zo te gaan eten omdat ze geen tijd hadden om een avondmaal te nuttigen.

 

Toen iedereen nieuwsgierig klaar zat om het circus te bewonderen konden we onze ogen niet geloven. De paarden kwamen opdagen en volgden de mevrouw, maar sommige paarden waren iets of wat koppig en gingen naar de snoep- en gebaktafel. Het waren blijkbaar tamme dieren want het was leuk om ze bezig te zien.

Hocus Pocus! De verdwijn truck werd weer boven gehaald en het was plezier om te zien, hoe het allemaal in zijn werk ging. We vonden het allemaal leuk om te zien, het ene spektakel was nog beter dan het andere. En bij sommige mensen waren de lachspieren goed aanwezig toen de clowns opkwamen.

Toen kwam er een mevrouw die volgens mij geen botten in haar lijf had. Ze kon bewegingen maken; soms vond ik het kiezig om naar te kijken. Want moesten wij dit doen lagen we voor 1 maand in de kliniek met breuken.

Toen het gedaan was vroeg ik aan verschillende mensen hoe ze het vonden, ze vonden het leuk om het eens in het echt te zien. Want bij sommige mensen was het al geleden van toen ze zelf nog kind waren, of met hun kinderen naar de circus gingen.

Enkele personen en ik hoor daar ook wel bij vonden dat het iets te lang duurde, omdat we op houten banken zaten. Couperen! Tempo! Waar heb ik dit nog gehoord! De mensen die niet mee waren hebben zeker iets gemist, wij hebben onze ogen uitgekeken en vonden het wreed leuk om te zien.

Sabine