Muziekproject De Pocolocoswingers

adminSfeerverslagen en commentaren

Het muziekproject van pocoloco groeit! Naast het aanbod van de gitaarlessen zijn er momenteel drie muziekgroepjes ontstaan.
Een gitaartrio/duo met evergreens en popsongs, een covergroepjes (The Heavy Harry and Thie Lady) en een Jazzgroepje (a Blue Velvet)


Heavy Harry’s and Thie lady
A Blue Velvet
klik hier voor een impressie (youtube flimpje)   
Een van deze groepen van de pocolocoswingers op je buurtfeest?
vanaf juli 2013 kan je ook via Artiest zoekt feestneus de Pocolocoswingers boeken voor een optreden vanaf augustus 2013 alle info over artiest zoekt feestneus op deze link

a blue velvet:
Een goeie 3 jaar geleden startte aanloophuis Poco Loco met een accoustic Jazz project uit liefde voor de muziek met als doel aanloophuis Poco Loco, als sociaal project, aan een ruimer publiek bekendheid te geven. 
Ondertussen is dit muzikaal project enkel maar gegroeid waaruit ‘A Blue Velvet’ is geboren. 
Ingrid Van Hoorebeke neemt ook de vocals voor haar rekening in de RV Caparros Band met topmuzikanten waaronder Sal La Rocca (Contrabassist Vaya con Dios). Om en rond Gent, ondertussen tot in Brussel, gaande van festivals tot huisconcerten, brengen zij u herwerkte covers met een vleugje nostalgie. U waant zich metéén in het zonnige Brazilië zich uitstrekkende naar Frankrijk en u sluit uw ogen zodat we u kunnen meenemen naar oorden van rust en vreugde.
Heavy Harry’s and thie Lady:
In 2014 zong Susan mee met de Pocolocoswingers.