Vrijwilligersvergadering 03/08/2021

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Vrijwilligersvergadering de Ferre 03/08/2021

Verslag door: Silvie

Deelnemers: 

Onthaalfunctie: FPlant: SAfwas:  iedereenVegen: Post: K
https://lh6.googleusercontent.com/xYsZltekSVWOOvsSyniJEpNTXd2ooANFp5sZUcblWW9W4ElLdek8dHRM7z1bzR8U6eM4B_UuCYwQxYFWjSOQ_LNw3Eau3qj6GgoSIj_geBt0aXse-UUvtl3RuFq-0QSK7WVxUyu1
Dinsdag  3 augustusMacaroni kaas en hesp met witloof. Kitty en Silvie koken.
Woensdag 4 augustus………..
Vrijdag 6 augustusVol au vent met rijst en gebakken champignons. Silvie kookt en zoekt nog hulp. 
Dinsdag  10 augustus…………………..

Voorbije activiteiten

Crea: Er is weer een nieuw kunstwerk.

Pannenkoeken in de Henri: is niet doorgegaan.

DatumUitleg activiteit
Woensdag 4 augustusUitstap naar blaarmeersen en minigolf en bij goed weer zwemmen met Maaike en Silvie. Afspraak om 14u aan de bushalte. Met jouw uitpas betaal je maar 50 cent.
Donderdag 5 augustusShauni gaat samen gaan eten naar Parnassus. Het sociaal restaurant. Afspraak om 12 uur aan Parnassus; Zeker je uitpas meebrengen.Daarna zien we wat we doen. Ideeën welkom.
Vrijdag 6 augustusShauni staat tussen 13 en 17 uur in de Serre
Woensdag 11 augustusCrea van 13 tot en met 16 uur In de Ferre.
Maandag 16 augustusWandeling naar Zeebrugge, de fonteintjes route is een route van 7 kmAfspraak om 9 uur aan het Sint-Pieterstation.Lunch mee en 5 euro voor het vervoer. Breng zeker je kaart van verhoogde tegemoetkoming mee.
Dinsdag 17 augustusWe gaan naar Oostende naar de tentoonstelling: ‘Meer weer’ 8 euro ( trein en ingang) (kaart verhoogde tegemoetkoming meebrengen aub)Afspraak om 9 uur aan het Sint-Pietersstation.
Woensdag 18 -20 augustusWandeldriedaagse
Donderdag 19 augustusBezoek Lam Gods+ Crypte met Ruthkostprijs 3,20 euro met uitpasOp voorhand te betalenAfspraak om 12:45 u aan het Sint-Baafsplein.
Dinsdag 24 augustusWandeling in het park Tervuren. afspraak  op dinsdag 24 augustus om 10u aan station Gent Sint-PietersSamen met Michiel nemen  we de trein naar Brussel-centraal en dan de mooiste tramrit van Brussel naar TervurenNa de lunch doen we een wandeling in het TervurenparkKostprijs voor het vervoer is 6€Daniëlle zou graag in een italiaans restaurant eten, indien iedereen dit ziet zitten doen we dat! (kostprijs pizza tussen 10€ en 15€)http://www.ilcarrettino.be/home.html
Woensdag 25 augustusCrea van 13 tot en met 16 uur.
Vrijdag 27 augustusWe gaan naar Vosselare put. Meer info bij Deborah en Geert
Vrijdag 27 augustusSamen met Sarah en Michiel verruimen we onze horizon en gaan iets drinken in het beste café van Gent voor elke LGBTQAX. Wie deze term niet kent, is zeker even welkom!Afspraak om 19uaan het standbeeld op de Vrijdagsmarkt.
Dinsdag 31 augustusWandelen met Deborah van 13 tot en met 17 uur
Dinsdag 7 septemberPoolen met Michiel en B. in de Arena, afspraak om 14u. 8,60 per uur (voor de tafel) Dit is in de zwijnaardse steenweg. 
Vrijdag 10 septemberUitstap Gent We spreken af om 10:00 uur aan de Hema. B en Silvie organiseren. 
Zaterdag 11 septemberMoesterbal
Woensdag 22 septemberArt Nouveauwandeling met Michiel  in brussel met bezoek aan het Hortamuseum en Hotel Solvay. Kostprijs 10,5€. We spreken om 9u30 af aan station Gent-Sint-Pieters.

Heb je Interesse voor één van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Rondje:

 Klusbord: Hier staan klussen op die tijdens de openingsuren kunnen uitgevoerd worden.

Volgend jaar bestaan we met Pl 20 jaar. Er komt een feest met toeters en bellen. Op donderdag 12 augustus komt er om 10 uur een werkgroep samen. M en M komen alvast vergaderen. 

M maakt reclame voor de doe- mee- wijk. Activiteiten voor 55 plussers in de dienstcentra.. Je kan gratis proeven van heel wat activiteiten. ( 13-17 september)

We hebben 30 tickets voor de kinepolis , je kan je inschrijven voor 1 ticket. Dit kost 2,5 euro. Er hangt een lijst op in de zaal waarop je intekent . Je kiest of je jouw ticket in de Henri of in de Ferre  ophaalt. Ophalen kan op maandag 16 augustus met gepast geld in de Henri of op dinsdag 17 augustus in de Ferre.

We krijgen een pluim van F voor ons werk. 

Bingo op woensdag 18 augustus,in de waterspiegel, 20 cent voor een blaadje. Kitty spreekt af om 13:30 uur aan de ingang van de waterspiegel, aan dok Noord. Laat zeker weten of je gaat.

Het begint stipt om 14 uur en duurt tot 16 uur.

B zou graag eens gaan eten met de Poco Loco bende naar pizza Gülhan. Wie wil mee? Dit zou op de middag doorgaan.

QUOTE van de Week

De wereld is een mooiere plaats om te leven als we elkaars kwetsbaarheid wat meer ademruimte geven.