Vrijwilligersvergadering de Ferre 21/06/2022

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Verslag door: Deborah

Deelnemers: 15

Onthaalfunctie: M.Plant: D.Afwas: iedereenPost: K.
https://lh6.googleusercontent.com/xYsZltekSVWOOvsSyniJEpNTXd2ooANFp5sZUcblWW9W4ElLdek8dHRM7z1bzR8U6eM4B_UuCYwQxYFWjSOQ_LNw3Eau3qj6GgoSIj_geBt0aXse-UUvtl3RuFq-0QSK7WVxUyu1
Dinsdag 21 juni Ovenschotel “hete bliksem”
Woensdag 22 juniX De Ferre GESLOTEN X
Vrijdag 24 juni Scampi Diabolique met pasta 
Dinsdag 28 junifoodsavers

Voorbije activiteiten

 • Dagje Deinze: heel leuk dagje en lekker gaan eten 
 • Graffitiwandeling: warm, maar leuke dag! 
DatumUitleg activiteit
Woensdag 22 juniSportdag Ghelamco Arena (14u-18u)Verschillende organisaties komen samen om te sporten of de arena eens van binnenin te bekijken. Er is een groot aanbod aan sport, oriëntatiespel, rondleidingen, getuigenissen over wat sport betekent voor hun. FERRE is TOE! crea ook afgelast Iedereen welkom daar!Gratis. met fiets vanuit de Serre: 13u15met openbaar vervoer vanuit de Ferre: 12u40
vrijdag 24 en  zaterdag 25 juniGraffiti Festival in Nieuw Gent van Wallin’ . Een graffiti-route in nieuw Gent.
Maandag 27 juni Afscheid Kevin in de Serre met verrassingsmenu!
Woensdag 29 juni Uitstap Namen met Michiel en Kurt. Afspraak 8u aan gent st pieters met Lunchpakket! 
Donderdag 30 juniRock for specials.Prijs: 10 euro (ticket + busje)We gaan met het busje!vertrek 12u aan het fratersplein en rond 23u terugkeren
Vrijdag 1 juli Fietstocht: rand van Gent. Afspraak om 9u Onthaal PCGS Gent. Met lunchpakket en een drankje. 45 kilometer.
Zaterdag 2 juliPromo en infodag in de Moester over Compostela. Om 13u met wandeling van 8 km, carwash, pannenkoeken, mocktails, … Iedereen is welkom!!!
2,3,4 juli Kunst in het Galgenhuisje van Eric S. 10u30 tot 20u00
Maandag 4 juliDaguitstap met Peter en Shauni naar Oostende. Afspraak om 9u aan Gent st Pieters. Neem lunchpakket mee Kostprijs: 5€
‘s Avonds karaoke de Serre met Michiel!!! 
Dinsdag 5 juli Afspraak aan Panito om 13u30. Breng een drankje mee! 
8, 9 en 10 juli wandeldriedaagseWe gaan naar de Vlaamse ardennen en wandelen er elke dag ca. 15km/dag. We vertrekken elke dag vanuit Gent-St Pieters met de trein rond 9u. Schrijf je in bij Silvie of Deborah. We keren elke dag terug naar huis. Kostprijs/dag = 5€ Alle dagen = 15 €
Dinsdag 12 juliMinigolf met Shauni in de Blaarmeersen om 14u.
Vrijdag 15 juli Ontmoetings Fietstocht met Kurt van De Serre naar De Moester naar de Driesprong, naar De Ferre. Starten om 9u in De Serre 
Vrijdag 15 juli Om 18u30 vertrek vanuit de Serre naar de zomerbar Mystiek in het Liedermeerspark. Mensen die rechtstreeks willen gaan, om 19u ter plekke 
Maandag 18 juli Avondzoektocht Gentse Feesten “VDK Wandelzoektocht” afspraak om 17u aan Korenmarkt Mcdonald’s 
Woensdag 27 juli IPSO en De Moester komen op bezoek naar De Ferre 
Dinsdag 4 augustusrummicub en scrabble tornooi in de Linnenstraat / de KlutsStart om 13u30

Heb je Interesse voor één van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Mededelingen: 

 • Elke woensdag om 14u met Kurt zwemmen in zwembad van Eyck. Kost 60 cent                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe suggesties/rondje:

 • Uylenspiegel bestaat 20 jaar, viert feest op 22/10 in Leuven en 18 juni ledendag.
 • Uitstap/reis naar Frankrijk: (zal voor volgend jaar zijn!)
 • Bootje varen in Gent. Idee van N. 
 • stam, tentoonstelling van rabot (gratis)
 • kwekerij van struisvogels in tielt, tijdig reserveren (deborah zoekt het uit)
 • bibliotheek in de meander om boeken te lezen
 • Moesterbal vrijdag 19 augustus in de namiddag (affiche volgt) 
 • uitstapje Blaarmeersen plannen in de zomer 
 • in 23 september 25 jaar compagnie de sporen, iedereen welkom 
 • Meander: do 14/07 t-shirts batikken
 • voorstel: nogmaals gaan vuilvissen (M en J)
 • 25 juni wordt er een collage gemaakt door onder andere M. “ Hoe geef je zin aan je leven”. Door workshops te geven. 
 • 28 juli Kubbtoernooi de meander 
 • 29 juni gratis boeken in de ker van de Wondelgemstraat 16u tot 18u 
 • 30 juni Quiz de meander
 • tentoonstelling in de vroegere FNAC tem nu zondag. GRATIS

QUOTE van de Week:

“Keep it simple”