vrijwilligersverslag de Ferre 19/07/2022

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Vrijwilligersvergadering de Ferre 19/07/2022

Verslag door: Deborah

Deelnemers: Ruth, Maarten, Chantal, Ben, Petra, Pascal, Denise, Tony, James

Onthaalfunctie: P.Plant: B.Afwas: iedereenPost: P.
https://lh6.googleusercontent.com/xYsZltekSVWOOvsSyniJEpNTXd2ooANFp5sZUcblWW9W4ElLdek8dHRM7z1bzR8U6eM4B_UuCYwQxYFWjSOQ_LNw3Eau3qj6GgoSIj_geBt0aXse-UUvtl3RuFq-0QSK7WVxUyu1
Dinsdag 19 juli Koude pastasalade 
Woensdag 20 juliVis met koude groentjes en krielpatatten 
Vrijdag 22 juli macaroni met hesp en kaas 
Dinsdag 26 julifoodsavers 

Voorbije activiteiten

 • Poolen: het was tof! 
 • Ontmoetings Fietstocht: gezellig en veel volk! Voor herhaling vatbaar! 
 • Wandeling naar De Moester: was warm, maar leuk! 
 • Avondzoektocht: net niet gesmolten, was eens leuk! 
 • Toneel De Kleine Prins: zeer mooi en zeer poëtisch!
DatumUitleg activiteit
Woensdag 20 juli CREA! 13u-16u
Donderdag 21 juli Nationale Feestdag: De Serre is OPEN!! 
Maandag 25 juli Wandeling met Peter 17km: 9u30 aan Dampoort Station met picknick 
Dinsdag 26 juliCompostela vergadering om 13u in De Moester! 
Dinsdag 26 julileesatelier in de Ferre om 13u30
Woensdag 27 juli IPSO en De Moester komen op bezoek naar De Ferre 
Donderdag 28 julikubbtoernooi in de meander met deborah, 13u
Vrijdag 29 juli Petanque – info volgt, vanaf 13u30
Donderdag 4 augustusrummicub en scrabble tornooi in de Linnenstraat / De Blijde inkom Start om 13u30
Dinsdag 9 augustusGaan vuilvissen met Deborah en Shauni. Meer info volgt. M. en C. wil graag mee. 
Dinsdag 9 augustus13u30 leesatelier in de Ferre
Woensdag 10 augustusZoniënwoud + Folon Museum. Afspraak om 8u30 aan Gent St Pieters met picknick.  
Vrijdag 12 augustus Fietstocht: afspraak om 10u in De Ferre 30km
Woensdag 24 augustus Wandeling Komen – Ieper 20KM  (treinstapper) kostprijs 5€ + picknick en drank meenemen tijdstip: 8u10 aan Gent St Pieterstrein om 8u36
Donderdag 1 september Fuif in de Meander, info volgt, Michiel wil gaan dansen
Vrijdag 16 september 20 jarig bestaan Poco Loco 

Heb je Interesse voor één van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Mededelingen: 

 • Elke woensdag om 14u met Kurt zwemmen in zwembad van Eyck. Kost 60 cent                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Nieuwe suggesties/rondje:

 • Bootje varen in Gent. Idee van N. 
 • Vuilvissen wordt ingepland!!! Mogelijks op 9 augustus 
 • kwekerij van struisvogels in tielt, tijdig reserveren (Deborah zoekt het uit)
 • Moesterbal vrijdag 19 augustus in de namiddag (affiche volgt) 
 • 23 september 25 jaar compagnie de sporen, iedereen welkom 
 • 28 juli kubbtornooi van de Meander in de binnentuin van het museum, B zoekt volk om een ploegje te maken. 13u30 – 16u. Erna hotdogs!
 • nogmaals gaan Poolen met Maxim! 
 • Blaarmeersen ook met Maxim! 

QUOTE van de Week:

“When the power of love overcomes the love for power, the world will know peace.” 

Nederlandse vertaling: 

“Wanneer de kracht van de liefde groter is dan de liefde voor macht, zal de wereld vrede kennen. “