vrijwilligersverslag De Ferre

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Vrijwilligersvergadering de Ferre 02/08/2022

Verslag door: Deborah

Deelnemers: 12

Onthaalfunctie: P.Plant: B.Afwas: iedereenPost: P.
https://lh6.googleusercontent.com/xYsZltekSVWOOvsSyniJEpNTXd2ooANFp5sZUcblWW9W4ElLdek8dHRM7z1bzR8U6eM4B_UuCYwQxYFWjSOQ_LNw3Eau3qj6GgoSIj_geBt0aXse-UUvtl3RuFq-0QSK7WVxUyu1
Dinsdag 2 augustuswok met rundsreepjes en groenten 
Woensdag 3 augustus vol au vent met vidé 
Vrijdag 5 augustusKoude pastasalade met een visje 
Dinsdag 9 augustus nog te bepalen op de dag zelf :) 

Voorbije activiteiten

 • Ipso is langsgeweest: klein groepje, maar was gezellig …
 • Kubbtornooi: zeer leuk! Poco Loco is 3e geëindigd!
 • Petanque:  was tof! J. gewonnen! 
DatumUitleg activiteit
Donderdag 4 augustusrummicub en scrabbletornooi in het Deltahuis, Groenebriel 3 aan het Fratersplein. Afspraak om 13u30
Dinsdag 9 augustusGaan vuilvissen met Deborah en Shauni vanaf 13u. 
Poolen met Maxim bij St. Martinus. Afspraak om 12:45 aan de Ferre.
Dinsdag 9 augustus13u30 leesatelier in de Ferre. 
Woensdag 10 augustusZoniënwoud + Folon Museum. Afspraak om 8u30 aan Gent St Pieters met picknick.  
Donderdag 11 augustusBlaarmeersen met Bo en Maxim. Afspraak om 13u30 aan de bushalte – Europabrug. 
Vrijdag 12 augustus Fietstocht: afspraak om 10u in De Ferre 30km
Woensdag 24 augustus Wandeling Komen – Ieper 20KM  (treinstapper) kostprijs 5€ + picknick en drank meenemen tijdstip: 8u10 aan Gent St Pieterstrein om 8u36
Donderdag 1 september Fuif in de Meander, info volgt, Michiel wil gaan dansen
Vrijdag 16 september 20 jarig bestaan Poco Loco  

Heb je Interesse voor één van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Mededelingen: 

 • Elke woensdag om 14u met Kurt zwemmen in zwembad van Eyck. Kost 60 cent                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Nieuwe suggesties/rondje:

 • Bootje varen in Gent. Idee van N. 
 • Vuilvissen wordt ingepland!!! Mogelijks op 9 augustus 
 • kwekerij van struisvogels in tielt, tijdig reserveren (Deborah zoekt het uit)
 • Moesterbal vrijdag 19 augustus in de namiddag (affiche volgt) 
 • 23 september 25 jaar compagnie de sporen, iedereen welkom 
 • 28 juli kubbtornooi van de Meander in de binnentuin van het museum, Bezoekt volk om een ploegje te maken. 13u30 – 16u. Erna hotdogs!
 • nogmaals gaan Poolen met Maxim! 
 • Blaarmeersen ook met Maxim! 
 • Bowlen
 • Er is interesse voor naar de film gaan. 
 • Er is interesse vanuit R. en K. om een boottocht te doen in Antwerpen.

QUOTE van de Week:

“Liefde is zoals de waarheid, soms overwint ze en soms doet ze pijn.”