Vrijwilligersvergadering de Ferre 07/03/23

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Verslag door: Amandine en Toke

Deelnemers: 10

Onthaalfunctie: Mark Plantjes: Ruth moderator: Afwas:  iedereen!Post: Mark
https://lh6.googleusercontent.com/xYsZltekSVWOOvsSyniJEpNTXd2ooANFp5sZUcblWW9W4ElLdek8dHRM7z1bzR8U6eM4B_UuCYwQxYFWjSOQ_LNw3Eau3qj6GgoSIj_geBt0aXse-UUvtl3RuFq-0QSK7WVxUyu1
dinsdag 07/03/23Freestyle ratatouille 
woensdag 08/03/23Veggi Vol au vent met rijst 
vrijdag 10/03/23Spaghetti bolognaise 
dinsdag 14/03/23Risotto 

Voorbije activiteiten

 • Crea: heel gezellig en leuk, veel door elkaar gedaan maar heel plezant! 
 • Eetfestijn: het was heel leuk!!!!!!! Veel mensen zijn komen eten en er was een hele leuke sfeer, hard gewerkt en lekker geten 
 • Nieuwe ombudsvrouw: hele sociale madam, goed gelachen 
 • Wandeling Bourgoyen: Gezellig, toch een reiger gezien!!!!!! 
DatumUitleg activiteit
Woensdag 8 maartBingo in de Ferre met Bruno en Toke, er vallen prijzen te winnen, we starten stipt om 17u
Vrijdag 10 maart Pool en kickertornooi in de Moester. Afspraak om 12:45u in de Moester. Start tornooi om 13 uur Als je wil mee eten, bel je naar het nummer van de Moester. (092219946) Enkel tijdens de week van 9:15 tot 16:30 uur.De Moester is vanuit Gent Sint Pieters te bereiken met bus 76 bus 77 en bus 78 → Afspraak om 10:30 aan Gent Sint Pieters station om samen met Toke de bus te nemen Inschrijven wordt geapprecieerd, zowel voor het tornooi als maaltijd. Graag ten laatste op dinsdag 7 maart doorgeven of je al dan niet komt, mee eet.Silvie volgt dit op.
Zaterdag 11 maartToneelstuk Animal Farm met Michiel. Vrije bijdrage. (5 plaatsen) We verzamelen om 19u30 in de Ferre
Woensdag 25 maartCrea, Lize komt opnieuw met leuke ideetjes! 
Donderdag 16 maartAllez, Chantez! met Toke, afspraak om 19:45 aan de kiosk op de Kouter 
Donderdag 16 maartVolksspelen in de Meander vanaf 16u. 
Vrijdag 17 maart We gaan dansen in de Serre vanaf 18u 
Dinsdag 21 maartWandelen in Bourgoyen om 13u30 halte malpertuus. 
Woensdag 22 maartWandeling met Deborah en Silvie.We starten in de Moester, info volgt!  
Donderdag 23 maart20-22u in de Serre komt een groep psychiaters luisteren naar ons en Moester om een keertje te luisteren wie we zijn en wat we doen 
Vrijdag 24 maartWieler Daguitstap E3 PRIJS HARELBEKE. We vertrekken om 9u met het VIP busje aan de Ferre. Kost 3 euro en neem je lunchpakket mee. VOLZET
Zaterdag 25 maartGratis bowling met gids via A. We kunnen met 10 personen gratis bowlen. We spreken af om 12u45 aan Woodrow Wilsonplein (voorkant administratief centrum, oude bibliotheek). Met Kurt en Amandine
Woensdag 29 maartCrea in de Ferre om 13:30, we werken rond Pasen
Woensdag 29 maartNaar de film samen met beschut wonen en de moester, 2,20 euro met de uitpas in de Sfinx, 17u! Toke neemt dit op
Donderdag 30 maart30 maart opnieuw interclub in Pastya Leuven. Afspraak om 9u30 aan het station gent sint-pieters met Michiel 
Donderdag 30 maartKermis! Joepie! Amandine en Senne gaan, 16u aan Sint-Pieters abdij
Vrijdag 31 maartFoute party in de Moester vanaf 17u: 5 euro VVK, 6 ADK → opbrengst gaat naar de reis van de Moester 
Vrijdag 7 aprilPing Pong tornooi in de Serre van 17u tot 18u, info volgt
Zaterdag 8 aprilPaasbrunch, 5 euro, van 11 tot 13u in de FerreHelpers gevraagd! Om 10u starten we met voorbereiden
Maandag 17 aprilUitstap naar Puyenbroek. We verzamelen om 10u aan Station Gent Sint Pieters. Neem een lunchpakket mee. Met Michiel en Peter
Vrijdag 21 aprilKaraoke in de Serre van 17-20u
Vrijdag 28 aprilHet is Talent Show in de Moester, allemaal naar daar! Verder info volgt! 
DE FERRE IS DAN GESLOTEN
Zaterdag 22-29 aprilGrote vakantie Poco Loco naar Lot. Met Kurt, Michiel en Deborah. Ze gaan met twee busjes. Voor meer info kan je bij hen terecht. Wil je graag mee laat het aan ons weten dan geven wij dit door. 
Maandag 19-22 juniKleine reis met Ruth en Shauni naar Lo-Reninge, we gaan met 1 busje dus de plaatsen zijn beperkt. 250 euro all in! 
Donderdag 14 septemberSportdag in de Blaarmeersen 

Heb je Interesse voor één van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Mededelingen: 

 • Elke woensdag om 14u met Kurt zwemmen in zwembad Van Eyck.   
 • Leesatelier om de twee weken in de Ferre
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Nieuwe suggesties/rondje

 • warme oproep voor iedereen: graag afruimen voor je vertrekt, koffietassen in afwasmachine, flesjes naar de toog. Bedankt!
 • Eens gaan darten (we hebben dan liggen maar vinden niet direct een plek)
 • punten van je uitpas kan je inwisselen voor speelgoed om te schenken aan een goed doel (niet zelf krijgen, schenken)
 • Crea zal in 2023, om 13:30 starten ipv 13:00
 • GUM bezoeken 
 • Jorn wil graag eens gaan tennissen 
 • Op 23 juni is het Midzomernacht: eten, muziek,… in Compagnie de Sporen → info volgt
 • 23/06 is het ook BBQ bij de Geestige Buffalo’s 
 • Samana heeft zaterdag vrijwilligersbeurs in Ufo van UGent in Sint-Pietersnieuwstraat, van 10-16u

QUOTE van de Week:

“Oprecht geluk kan je alleen bereiken als je je richt op meer zijn dan meer hebben”