Vrijwilligersvergadering De Ferre 26/03/2024

MichielVergaderverslag ferrerlaan

Vrijwilligersvergadering de Ferre 26/03/2024

Verslag door: Michiel

Deelnemers: 20

Onthaalfunctie: PatrickPlantjes: GModerator: FrankyAfwas: iedereenPost: Ingrid
Menu:
Dinsdag 26/03/24Oost-Indisch koken met Ingrid en Ruth
Woensdag 27/03/24pasta met tomatensaus, champignons en balletjes
Vrijdag 29/03/2024voedselbank
Dinsdag 02/04/24foodsavers

Voorbije activiteiten

 • Samen naar de kermis met Shauni en Amandine: tof
 • Eetfestijn Poco Loco: heel leuk, vol au vent, ook de veggie was heel lekker
DatumUitleg activiteit
Woensdag 27 maartDwars door Vlaanderen met Michiel en Kurt. 10 u in de Ferre afspreken.
Woensdag 27 maart Badminton met Romy in Tondelier. 13u ter plaatse of afspreken om 12u30 in de Ferre.
Woensdag 27 maartBloemsoep met Altea: Samen soep maken in buurtcentrum Bloemekenswijk om 10u. Kom ook gerust soep drinken om 12u. Gratis
Woensdag 27 maartCrea in de Ferre met Silvie in functie van Pasen met Otto en Jynse en Suzy. 13u30
Woensdag 27 maartCinema met Romy Afspraak om 17u in de Sphinx. Prijs 2,20 euro met de uitpas.
Donderdag 28 maartStart to run week 1: we lopen 2 keer per week gedurende 9 weken samen. We bouwen rustig op met als doel om deel te nemen aan de Stadsloop van Gent op 26 mei (6 km). We spreken af om 10u aan de Ferre en lopen richting de Westerbegraafplaats en/of de groene route. Gelieve je naam te noteren op de affiche indien je zin hebt om mee te lopen. 
Vrijdag 29 maartUItdelen voedselbank vanaf 17u. 
Zaterdag 30 maartPaasbrunch in de Ferre van 10u tot 12u. 5 euro om mee te eten, op voorhand betalen. 
Dinsdag 2 aprilWandeling in de Bourgoyen met Deborah, afspraak om 13:30 aan halte Malpertuus.  
Woensdag 3 aprilUitstap naar Tervuren/ Afrikamuseum met Silvie en Altea.9u45 aan het Station Gent-Sint-Pieters, prijs ca.10€. Graag inschrijven. Neem je lunchpakket en eventueel kaart verhoogde tegemoetkoming mee!
Woensdag 3 aprilBadminton zonder begeleiding om 13u aan sporthal tondelier.
Donderdag 4 aprilStart to run week 2: we lopen 2 keer per week gedurende 9 weken samen. We bouwen rustig op met als doel om deel te nemen aan de Stadsloop van Gent op 26 mei (6 km). We spreken af om 10u aan de Ferre en lopen richting de Westernbegraafplaats en/of de groene route. Gelieve je naam te noteren op de affiche indien je zin hebt om mee te lopen.
Maandag 8 aprilStart to run week 3: We spreken af om 16u30 aan de Ferre en lopen richting de Westernbegraafplaats en/of de groene route.
Woensdag 10 aprilbadminton met Romy, 12u 30 Ferre, 13u sporthal tondelier
Donderdag 11 aprilStart to run week 3: We spreken af om 10u aan de Ferre en lopen richting de Westernbegraafplaats en/of de groene route.
Donderdag 11 april Uitstap Huis van Kina. Kom alles te weten over dino’s en vogels. Afspraak om 13u30 aan Sint-Pietersplein. Prijs 1 euro.
Woensdag 17 aprilWandeling Middelheim Antwerpen met Kurt en Otis. Verdere info volgt nog. te zien of dit doorgaat, onder voorbehoud.
Donderdag 18 aprilAllez Chantez met Altea, gaan zingen in de handelsbeurs. Afspraak om 19u30 aan de kiosk aan de kouter. 
Vrijdag 19 aprilPing-Pong toernooi in de Serre, om 17u. 
Zaterdag 20 aprilFerre gesloten wegens teambuilding. 
Maandag 22 april – Vrijdag 26 aprilKleine reis naar Scharendijke
Dinsdag 23 aprilKlei-atelier samen met de Moester. Opbouw met klei. Vertrek om 10u aan de ferre met busje of in de Moester. 10 euro. Inschrijven kan bij Ruth. 
Maandag 29 aprilKunstwandeling (3km) met Amarant. Om 14u aan het Van Eyck zwembad. 

Heb je interesse voor een van de activiteiten, kom gerust eens langs bij Poco Loco voor wat extra info of voor jouw inschrijving.

Mededelingen: 

 • Elke woensdag om 14 uur met Kurt of collega zwemmen in zwembad Van Eyck. 
 • Elke woensdag om 13 uur met Romy badmintonnen in sporthal Tondelier. 
 • Leesatelier met Eli van de Meander, om de twee weken de dinsdag in de Ferre, 13:30 uur. 
 • Elke laatste woensdag van de maand cinema-uitstap. Afspraak om 17u in de Sphinx (Korenmarkt). 2,20 euro met de Uitpas! Dinsdag de dag ervoor bespreken welke films er gespeeld worden na de vergadering.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Nieuwe suggesties/rondje

ideeën, suggesties zonder datum  

 • Serre: cursus naailes, om de 2 weken op donderdagmiddag 14-16u. met en zonder ervaring ben je welkom.
 • Serre: kapster die elke vrijdag in maart. Inschrijven is nodig
 • Fouty Party 3 mei in de Moester.
 • 31 maart paaszondag koers kijken in de Serre.
 • donderdag 11 april bingo in toreke om 20u
 • 5,6,7 juli PyschoJazz: Gaan helpen.

   QUOTE van de Week:

         “Niemand weet waartoe hij in staat is, tot hij het probeert”