Hersteldagen: “Op de schoot bij Poco Loco”

De Hersteldagen gaan dit jaar door in Mechelen. Wij hebben ons ingeschreven met een creatief project. Inschrijven voor de hersteldagen is niet goedkoop, inschrijven op voorhand bij Ruth. We zouden met het busje naar daar gaan.

Ons concept: “Wij zijn Poco Loco en hebben sinds oktober 2018 een nieuwe locatie in Nieuw Gent opgestart. Wij zijn ervan overtuigd dat we een mooi voorbeeld zijn van een kleine kracht die een grote beweging in een wijk als Nieuw Gent teweeg brengt. In ons team hebben we ook een mobiele werker die een bekend gezicht is geworden in de wijk. Wij merken in tegenstelling tot onze andere vestiging dat onze bezoekers bij ons terecht komen vanuit de wijk en meestal niet via doorverwijzing. Bij deze kan je stellen dat wij werken vanuit de 0de lijn. Laagdrempeligheid is troef. Graag willen we op de Vlaamse Hersteldag de sfeer overbrengen die in Poco Loco Nieuw Gent heerst.
Ons concept: huiskamersfeer, met zetel en salon op een zichtbare plaats waar veel passage is. We nodigen de voorbijgangers, oftewel ‘bezoekers’, uit voor een koffie in onze zetel. Deze gezellige ontmoeting kan tot een gesprek leiden over ons initiatief en krachten ervan. Zo bootsen we onze reële dagdagelijkse sfeer en gebeuren. “

Datum

dec 11 2019

Tijd

Hele dag

Labels

Ferrerlaan + Nieuw Gent